Over ons

Ons vlees komt uit eigen polders. Rundvlees uit De Putting bij Hengstdijk, varkensvlees uit Absdale, lam van eigen boerderij en kip deels ook. Het is vers, met zorg behandeld, stressvrij geslacht en door ons zelf verwerkt met maximaal oog voor natuur en dierenwelzijn. En dat proef je!

Hoe het begon

Catering Riemens begon ruim twintig jaar geleden heel klein. Kees volgde een horeca opleiding en ooms en tantes vroegen hem eens een buffetje voor hen te verzorgen. Ondertussen volgde Kees nog de slagersvakschool en werkte hij jarenlang voor diverse slagerijen in de regio. Door mond-tot-mondreclame groeide de catering daarnaast gestaag door.

Uiteindelijk was het niet meer te combineren en koos Kees, samen met Karlijn, voor verdere uitbreiding van het eigen cateringbedrijf. Zo ontstond het idee om vleespakketjes te maken en een winkeltje aan huis te beginnen. We verbouwden de voormalige varkensschuur en openden er een slagerij-winkel in.

Groei door mond-tot-mondreclame

Ook hier zorgde mond-tot-mondreclame voor een flinke groei. Dus breidden we in 2024 de winkel, met hulp van lokale klusbedrijven, verder uit. Hier en online vind je nu een groot assortiment aan streekgebonden vlees, vleeswaren, kant- en klaar maaltijden, kazen en andere ambachtelijke streekproducten. Allemaal van hoge kwaliteit en verpakt met zo min mogelijk verpakkingsmateriaal om de natuur te ontlasten. Oh, en als je het ZVA wilt lezen: wij hebben meeneemexemplaren liggen!

Droom uitgekomen

Voor Kees is een droom uitgekomen. “Als kleine jongen ging ik al bij boeren in de buurt kijken als er een dier geslacht werd. Ik vond het fascinerend. En als vijftienjarige stond ik al bij mijn moeder in de keuken omdat ik koken zo leuk vond. Nu combineer ik beide passies en kan ik er anderen blij mee maken. Dat vind ik echt het mooiste wat er is!”

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux