Ons vlees komt uit eigen polders. Rundvlees uit De Putting bij Hengstdijk, varkensvlees uit Absdale, lam van eigen boerderij en kip deels ook. Het is vers, met zorg behandeld, stressvrij geslacht en door ons zelf verwerkt met maximaal oog voor natuur en dierenwelzijn. En dat proef je!
We gebruiken elk deel van het dier. Daarom vind je bij ons ook ‘vergeten vleessoorten’ zoals picanha, bavette en côte de boeuf. Net als haasbiefstuk zit hiervan relatief weinig aan een dier, dus als je ervan wilt genieten, geef het dan tijdig aan. Dan reserveren we dit bijzondere stuk vlees voor jou.
Online en in de winkel
Je kunt ons vlees online bestellen en vervolgens in de winkel ophalen. Gewoon zonder bestelling langskomen in onze gezellige winkel kan natuurlijk ook.
Naast heerlijk vlees verrassen we je daar ook graag met verse vleeswaren, specialiteiten (vlees en kant-en-klaar gerechten), speciale kazen en andere ambachtelijke streekproducten. Allemaal van hoog kwaliteitsniveau.
"Bij ons draait alles om het leveren van kwaliteit, met zorg voor de natuur en respect voor het vak"